van wanrooij tegels
Onze tegels

Zelf je wand en vloer samenstellen!

START MET KIEZEN

Online bekijken en in de showroom beleven!

We hebben een zeer uitgebreide collectie tegels. Via deze website bekijk je de collectie en in onze showroom beleef je deze! In grote tegelvlakken en op grote tegelschermen waar je patronen samenstelt, je voegkleur kiest en inspiratiefoto's bekijkt. Wat een beleving!

tegelscherm

De Tegelcatwalk

Een groot en indrukwekkend looppad deelt de 3e etage van de showroom in twee gedeeltes. Laat je op deze “catwalk” inspireren met uitleg, inspiratietafels, noviteiten en overzichtswanden. Wijk gerust eens uit naar links en naar rechts en laat je verrassen met badkamer- en tegelopstellingen. Op grote TV schermen laten we je daarnaast graag de tegel van jouw keuze zien in een groot vloeroppervlak.

START DE TEGELCONFIGURATOR

Ontvang het e-magazine

Ons e-magazine is gevuld met ruim 100 pagina’s vol inspiratie en trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Gratis magazine vol inspiratie & informatie!

Vul je gegevens in en je ontvangt direct het e-magazine in je mailbox!

Grote tegelvlakken

Vanwege de trends in grote tegels en om legpatronen te tonen zijn er XXL tegelkasten geplaatst, voorzien van het nieuwste assortiment tegels. Hier zie je bijvoorbeeld tegels van 60 x 60 cm naast elkaar met daarbij ook een mozaïek variant!

tegels showroom

Tip! Gebruik de barcodescanner op je smartphone!

Met de barcodescanner op je smartphone kun je alle tegels in de showroom scannen. Wanneer je dit doet zie je meer informatie over de betreffende tegels. Bijvoorbeeld meer informatie over de afmetingen en kleuren.

Je hoeft hier geen extra app voor te installeren. Open je standaard barcodescanner op je smartphone en scannen maar! In de showroom staat ook een scanner klaar zodat je de tegel op het grote scherm opent!

Bekijk het complete assortiment!

Misschien heb je al een bepaalde voorkeur in afmeting, kleur of look voor je tegel. Bekijk het assortiment tegels en zoek op basis van deze voorkeur. Open het complete assortiment.