actieweekend Siemens Van Wanrooij kookplaat
Home Connect, (stoom)kookdemo's, interieuradvies, keukenontwerp in 1 uur en meer!

9 en 10 oktober

Siemens inspiratieweekend!

Om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen zijn grote evenementen geannuleerd. We bieden nu inspiratie op een veilige afstand in het Warenhuys door middel van 1-op-1 afspraken met de kok, adviseur en interieurstylisten. Stel al je vragen en kom te weten welke apparatuur bij jouw kookstijl past. Voel je welkom!

Siemens advies en inspiratie

Je bent van harte welkom, uiteraard hanteren we nog steeds de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen we om je aan te melden voor de onderstaande activiteiten:

  • keukenontwerp in één uur
  • demonstratie kookplaat met geïntegreerde afzuiging
  • stoomoven- en Home Connect demonstratie
  • 50 minuten interieuradvies
actieweekend Siemens Van Wanrooij kookplaat
Siemens_indAir_iQ700 Wanrooij warenhuys
Actie

SONOS ONE bij aankoop van een Siemens inductionAir Plus

Actie

50% korting op de Siemens vaatwasser

Siemens acties

Tijdens het Siemens inspiratieweekend op 9 en 10 oktober zijn 2 unieke acties geldig. Bekijk de actiepagina’s hiernaast voor alle actievoorwaarden of vraag ernaar bij je adviseur!

SONOS ONE CADEAU

Waarom wil jij jouw keukenapparatuur met je stem bedienen? Stel je voor dat je bijvoorbeeld onder het deeg zit tijdens het maken van een brood en dat je de oven zonder het gebruik van je handen wilt openen. Dan vraag je de SONOS ONE dit voor je te doen. Of je bent groenten aan het snijden en je wilt de kookplaat zachter zetten zonder dat je eerst je handen moet wassen.

Wow, leuke dag!

Wat kun je verwachten op 9 en 10 oktober in het Siemens inspiratieweekend?

Je ontvangt gratis een goodiebag
Inspiratie voor je keukenapparaten verbonden met Wi-Fi
Speciaal Home Connect cadeau bij aankoop van een Siemens kookplaat met geïntegreerde afzuiging
Persoonlijke stylingtips voor je woning
Online Q&A (Vraag en Antwoord) op Facebook over Home Connect, de Siemensoven en de kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Keukenadvies in 1 uur op zaterdag 10 oktober

Normaal gesproken duurt een afspraak met een adviseur ongeveer een dagdeel. Op zaterdag 10 oktober heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor afspraken van een 1 uur. Natuurlijk zijn deze afspraken minder uitgebreid maar je krijgt persoonlijk advies én hebt daarnaast tijd om je verder te laten inspireren in onze showroom!

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in. We bellen je dan z.s.m. terug om de afspraak definitief in te plannen.

Siemens kookdemonstraties

Dit inspiratieweekend zijn er verschillende soorten kookdemonstraties. Onze koks geven uitleg over de nieuwe kookplaat met geïntregeerde afzuiging, (stoom)-oven en hoe de keukenapparatuur verbonden is met Wifi: Home Connect. Schrijf je in als je een demonstratie wilt bijwonen via het formulier.

Tijdens deze dagen ervaar je de Siemensapparatuur pas echt! Kom je spontaan langs? Meld je bij de gastvrouwen aan de balie, zij kijken graag of er nog een plekje voor je vrij is.

Aanmelden kookdemonstratie

Bezoek met kinderen

Het heeft onze voorkeur dat je met maximaal 2 personen per bezoek komt. Het is mogelijk om je kind(eren) mee te nemen. Zij kunnen plaats nemen in onze bioscoop.