Een showroom vol inspiratie

Beleef de nieuwste keukens & badkamers en laat je inspireren door de laatste trends!

OPEN DE VIRTUELE TOUR

Vier unieke stijlen keukens, badkamers en tegels!

Bij Van Wanrooij zijn we thuis in alle stijlen. Verspreid over onze showroom vind je een viertal stijlhuizen waar je sfeer kunt proeven en kunt kijken welke stijl het best bij je past. Op de tweede etage loop je zelfs van de een naar de ander. Volop inspiratie dus.

Bekijk onze keukens

Loop virtueel door je nieuwe keuken en badkamer!

We zijn de eerste showroom in Nederland waar je virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt! Een unieke beleving die je echt de nieuwe keuken en badkamer laat ervaren. Iedereen die door een adviseur een ontwerp heeft laten maken wordt de mogelijkheid geboden om een virtueel kijkje te nemen. We ontvangen je dus graag in onze (virtuele) showroom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Een showroom vol innovatieve belevingen

De kookstudio

De kookstudio op de eerste verdieping is het hart van de showroom. Hier kun je met een heerlijke kop koffie of thee alle indrukken in de showroom laten bezinken. Een professionele kok geeft kookdemonstraties in deze kookstudio en helpt je graag bij je vragen over apparatuur.

Je krijgt hier letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Kijk hoe de apparaten werken, laat je verrassen door razendsnelle snijtechnieken en stel alle vragen die je maar wilt.

Ontvang het e-magazine

Ons e-magazine is gevuld met ruim 100 pagina’s vol inspiratie en trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Ontvang het magazine

Vul je gegevens in en je ontvangt direct het e-magazine in je mailbox!

De keuken paskamer

In de paskamer test je op ware grootte de indeling van je nieuwe keuken! Met grote blokken schuif je de indeling bij elkaar en test je of dat de gekozen indeling bij jou én in je ruimte past!

Ontdek nieuwe mogelijkheden en creëer jouw ideale opstelling. Kom je er niet uit? Spreek dan één van onze vakkundige adviseurs aan. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Daglichtkamer

Past de kleur van het werkblad wel bij de tegelvloer? Een vraag die je je zeker zult stellen bij een bezoek aan onze showroom.

De daglichtkamer heeft speciale verlichting die het effect van daglicht nabootsen. Zo voorkom je verkeerde keuzes en is “what you see” ook écht “what you get”.

tegelcatwalk van wanrooij

Tegel catwalk

Een groot en indrukwekkend looppad deelt de 3e etage van de showroom in twee gedeeltes. Laat je op deze “catwalk” inspireren met uitleg, inspiratietafels, noviteiten en overzichtswanden. Wijk gerust eens uit naar links en naar rechts en laat je verrassen met badkamer- en tegelopstellingen. Op grote TV schermen laten we je daarnaast graag de tegel van jouw keuze zien in een groot vloeroppervlak.

Apparatenplein

Hoe kies je nu het juiste apparaat voor je keuken? Waarom is een stoomoven voor de één perfect en voor de ander juist niet. Is een combimagnetron praktisch of moet je juist kiezen voor een aparte oven en magnetron?

Bezoek het apparatenplein en vergelijk prijzen, mogelijkheden en ontdek allerlei noviteiten voor je keuken. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je graag. Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden!

Douchestraat en waterbesparing

Douchekoppen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook de waterstraal is voor iedere douchekop anders. Om hier een goede keuze in te maken kun je de douchekoppen in de douchestraat aanzetten. Het geeft je een goed idee van de hoeveelheid water en het aantal waterstralen.

In de showroom ervaar je daarnaast zelf wat het effect is van waterbesparende kranen. Wat is het verschil ten opzichte van een “gewone” kraan?