Een showroom vol inspiratie

Beleef de nieuwste keukens & badkamers en laat je inspireren door de laatste trends!

OPEN DE VIRTUELE TOUR

Vier unieke stijlen keukens, badkamers & tegels!

In ons warenhuys vind je verschillende merken met oneindig veel stijlen. Welke stijl past bij jou? Om je te helpen zijn er vier stijlhuizen ingericht: puur, modern, trendy en klassiek. Ontdek welke stijl het beste bij jouw smaak en wensen past!

Maak een afspraak

Loop virtueel door je nieuwe keuken en badkamer!

Een unieke beleving! Bij een badkamer of keuken ontwerp bieden we je de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen. Je staat opeens midden in je nieuwe keuken of badkamer! We zijn de eerste showroom in Nederland waar je virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt! Kom je ook naar onze (virtuele) showroom?

Preventie verspreiding coronavirus: Tot 15 april is de VR-ruimte gesloten.

Plan een afspraak

Een showroom vol innovatieve belevingen

Ontwerp je keuken met Touch reality waardenburg Van Wanrooij keuken innovatie

Touch Reality

Nieuw in ons warenhuis: Ontwerp virtueel een Huyscollectie keuken met de Touch Reality tafel! Benieuwd? Loop gerust binnen en vraag ernaar bij onze gastvrouw. Wil je ook keukenadvies een prijsindicatie van jouw keukenontwerp? Maak een afspraak met adviseur Dieuwertje of Robin.

Preventie verspreiding coronavirus: Tot 15 april is de Touch Reality tafel gesloten.

Plan een afspraak

Paskamer

Heb je een keukenopstelling in gedachten of al laten tekenen? Schuif jouw keukenidee in elkaar en beleef de bewegingsvrijheid. Hoeveel afstand wil je tussen de kastenwand en het keukeneiland? Test het in onze paskamer.

De kookstudio

De kookstudio op de eerste verdieping is het hart van de showroom. Hier kun je met een heerlijke kop koffie of thee alle indrukken in de showroom laten bezinken. Een professionele kok geeft kookdemonstraties in deze kookstudio en helpt je graag bij je vragen over apparatuur.

Je krijgt hier letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Kijk hoe de apparaten werken, laat je verrassen door razendsnelle snijtechnieken en stel alle vragen die je maar wilt.

Preventie verspreiding coronavirus: Tot 15 april is de kookstudio gesloten.

Ontvang het e-magazine

Ons e-magazine is gevuld met ruim 100 pagina’s vol inspiratie en trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Ontvang het magazine

Vul je gegevens in en je ontvangt direct het e-magazine in je mailbox!

Daglichtkamer

Past de kleur van het werkblad wel bij de tegelvloer? Een vraag die je je zeker zult stellen bij een bezoek aan onze showroom.

De daglichtkamer heeft speciale verlichting die het effect van daglicht nabootsen. Zo voorkom je verkeerde keuzes en is “what you see” ook écht “what you get”.

tegelcatwalk van wanrooij

Tegel catwalk

Een groot en indrukwekkend looppad deelt de 3e etage van de showroom in twee gedeeltes. Laat je op deze “catwalk” inspireren met uitleg, inspiratietafels, noviteiten en overzichtswanden. Wijk gerust eens uit naar links en naar rechts en laat je verrassen met badkamer- en tegelopstellingen. Op grote TV schermen laten we je daarnaast graag de tegel van jouw keuze zien in een groot vloeroppervlak.

Apparatenplein

Hoe kies je nu het juiste apparaat voor je keuken? Waarom is een stoomoven voor de één perfect en voor de ander juist niet. Is een combimagnetron praktisch of moet je juist kiezen voor een aparte oven en magnetron?

Bezoek het apparatenplein en vergelijk prijzen, mogelijkheden en ontdek allerlei noviteiten voor je keuken. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je graag. Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden!

Douchestraat en waterbesparing

Douchekoppen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook de waterstraal is voor iedere douchekop anders. Om hier een goede keuze in te maken kun je de douchekoppen in de douchestraat aanzetten. Het geeft je een goed idee van de hoeveelheid water en het aantal waterstralen.

In de showroom ervaar je daarnaast zelf wat het effect is van waterbesparende kranen. Wat is het verschil ten opzichte van een “gewone” kraan?