nieuwe keuken
Je zoekt een nieuwe

keuken, badkamer of woonvloer

Voel je welkom

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of woonvloer? Daar komt heel wat bij kijken! Oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om samen met de adviseur inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m² aan inspiratie en beleving! Plan een afspraak via het onderstaande formulier. Liever direct telefonisch contact? Bel naar: 0418-556666.

Jouw stijl

Van Wanrooij is al ruim 40 jaar dé specialist in keukens, sanitair en tegels. In ons Warenhuys vind je verschillende merken met oneindig veel stijlen. Welke past bij jou? Om je te helpen kiezen hebben we vier stijlhuizen ingericht: puur, modern, trendy en klassiek. Kies je liever vanuit een materiaaltype, zoals marmer, beton, hout of mozaïek? Dan is onze splinternieuwe inspiratieverdieping iets voor jou. Uiteraard staan onze enthousiaste gastvrouwen en adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken?

Vul je gegevens in en we bellen je voor een definitieve afspraak. Vanwege continue wijzigingen in de agenda’s van onze adviseurs plannen we een afspraak altijd telefonisch in. Via het formulier kun je wel alvast meer informatie aan ons doorgeven en een voorkeursdatum voor de afspraak. We bellen je om samen een datum voor je afspraak in te plannen.

Vul het formulier in

We bellen je daarna z.s.m. terug om de afspraak in te kunnen plannen