over van wanrooij
Over ons

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys

Welkom bij ons familiebedrijf!

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is al 40 jaar dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Voor ons een stukje erkenning, voor jou de zekerheid dat je met een gerenommeerd bedrijf zaken doet. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Misschien is dat wel de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met jou je droomkeuken of –badkamer realiseren. Na 40 jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.

Klant- en branchewaarderingen

aanbevolen reviews van Wanrooij

Klanttevredenheid reviews 2020

beste zelfstandige winkelier

Beste Zelfstandige Winkelier van Gelderland 2016 - 2017

Keukendetaillist van het jaar 2015

wugly topwinkel

Wugly Topwinkel 2016

keurmerk

Keurmerk kwaliteit keukenbranche 2018 - 2019

FAQ afspraak voorbereiding

Een geweldige plek om te werken

Ons familiebedrijf staat voor gastvrijheid, persoonlijke betrokkenheid en innovatie. We adviseren, ontwerpen en realiseren, en dat doen we met veel passie en gedrevenheid. Zie jij jezelf hier al werken? Bekijk direct onze openstaande vacatures!

BEKIJK DE VACATURES

Ontmoet onze mensen!

Klanten een optimale woning bieden: een prachtige opgave waar onze ruim 100 collega’s iedere dag aan bijdragen. In welke rol dan ook. Wie zijn zij, wat doen ze en waarom werken ze bij Van Wanrooij Warenhuys? Daar geven we je graag een beeld van!

ONTMOET ONZE COLLEGA'S

Betrouwbare partner voor nieuwbouwprojecten

Niet alleen particulieren waarderen onze kwaliteit en service. Ook met de projectenmarkt onderhouden wij uitstekende contacten. De afgelopen 40 jaar hebben we succesvol vele duizenden keukens en –badkamers in nieuwbouwprojecten ontworpen en geleverd.

LEES MEER

Onze voordelen

  • Ruim 4500 m2 keukens, badkamers & tegels
  • >40 jaar ervaring
  • Een altijd up-to-date assortiment
  • Thuis in alle interieurstijlen
  • Schitterende Huyscollectie
  • Inspirerend en persoonlijk advies
  • Met de nieuwste technieken naar de beste beleving van jouw nieuwe keuken en/of badkamer
  • ISO9001 gecertificeerd
  • VCA gecertificeerd
voordelen van wanrooij
jeugdsportfonds

Van Wanrooij steunt het Jeugdsportfonds

Ieder half jaar steunt Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys een goed doel, waarbij dit half jaar voor iedere aankoop een donatie naar het Jeugdsportfonds gaat.


Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Daardoor lopen deze kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenoten vanzelfsprekend
zijn. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdsportfonds.nl.