opeining extra verdieping inspiratie Van Wanrooij Warenhuys 25 januari lcake hele holland bakt
Opening nieuwe verdieping inspiratie

Het wachten is voorbij... zaterdag 8 februari trakteren wij!

8 februari trakteren wij

Ja, je ziet het goed! Onder het genot van een heerlijk hapje van Heel Holland Bakt-ster Marjolein kun je onze nieuwe verdieping vol met inspiratie ontdekken.

tegeltje heel holland bakt marjolein 8 februari van Wanrooij warenhuys
opeining extra verdieping inspiratie Van Wanrooij Warenhuys 25 januari

Wow, leuke dag!

Wat kun je verwachten bij de opening van de nieuwe verdieping op 8 februari?

Je ontvangt een gratis kookboek
Win een high tea bij Marjolein van Heel Holland Bakt
Persoonlijke stylingtips van een stylist
Speciale openingsactie tegelvloeren
Nieuwe verdieping tegel- en sanitairinspiratie op de 4e verdieping
Vernieuwing sanitair op de 3e verdieping

Waarom een extra verdieping inspiratie?

Je vindt in ons warenhuis verschillende merken met oneindig veel stijlen. Bijna vijf jaar geleden zijn er vier stijlhuizen ingericht: puur, modern, trendy en klassiek. Het viel ons op dat de bezoeker niet altijd een stijl kies maar vaak een voorkeur heeft voor materiaal- en kleursoort zoals marmer, beton, hout, patronen of mozaïek. Daar pakten we op door! Op de extra verdieping zie je straks jouw voorkeur van materiaal of kleur en in verschillende stijlen.

keuzehulp badkamer sanitair van wanrooij

Scan & win een high tea

Op zoek naar tegels voor in jouw woning? In de nieuwe verdieping vind je prachtige tegels. Heb je een mooie tegel gezien en ben je benieuwd hoe deze er in een keuken of badkamer uit ziet? Scan de code op de tegel en bekijk jouw tegelkeuze op groot scherm met de tegelconfigurator. Maak een foto of filmpje en plaats dit op Instagram of Facebook met de hashtag #vanwanrooijwarenhuys. Dezelfde dag hoor of je de high tea voor 2 personen bij Heel Holland Bakt-ster Marjolein hebt gewonnen!*

*Deze winactie is alleen geldig op zaterdag 8 februari tijdens de opening.

Openingsactie tegelvloeren

Ben jij fan van een stoere, industriële tegel? Of kies je liever de warme houtlook tegel? Bij onze speciale openingsactie krijg je extra veel korting op de tegels die je hiernaast ziet! Je betaalt slechts € 27,50 inclusief BTW per m². * Vraag ernaar bij de adviseur.

*Deze actie is alleen geldig op zaterdag 8 februari tijdens de opening.

tegelactie showroom 8 februari van Wanrooij Warenhuys

Bouw & win een high tea

Ontdek ons nieuwste keuken-noviteit: Touch Reality. Bouw jouw ideale keukenopstelling. Film of fotografeer het en plaats dit op Instagram of Facebook met de hashtag #vanwanrooijwarenhuys. Zo maak je kans op een high tea voor 2 bij Heel Holland Bakt-ster Marjolein. Dezelfde dag hoor je nog of je hebt gewonnen!

*Deze winactie is alleen geldig op zaterdag 8 februari tijdens de opening.

stylingtips in het vtwonenstijlhuis

Nederland is gek op de woonstijl puur. Een strakke basis met een leuke persoonlijke twist. Beleef het in ons nieuwe vtwonen stijlhuis. Wil je stylingtips in jouw smaak voor je keuken, badkamer of toilet? Neem jouw 3D ontwerp of een foto van de ruimte mee en ontvang tips van een interieuradviseur.