SieMatic

SieMatic keukens

Een SieMatic Keuken staat voor betaalbare luxe en persoonlijk design. Van klassiek tot modern. Een SieMatic keuken past altijd bij jouw smaak en stijl. Welke stijl de SieMatic keuken ook heeft, één ding hebben ze gemeen: Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het topmerk SieMatic zoekt altijd naar innoverende oplossing en is toonaangevend in de keukenbranche. In de showroom van Van Wanrooij is daarom een groot aanbod SieMatic keukens te vinden, opgesteld in verschillende indelingen en stijlen. Er past dus altijd wel een SieMatic keuken bij jouw stijl en passend binnen je budget. Ontdek nieuwe speelruimte voor al je ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic je biedt, creëer je je keuken volledig naar jouw persoonlijke smaak: puristisch, urban of klassiek.

SieMatic Lifestyle Pure

SieMatic Lifestyle Urban

SieMatic Lifestyle Classic

Open 360 bekijk

SieMatic Urban in
onze showroom

Interieurarchitect Perry Hanssen ontwerpt trendy interieurs en speciaal voor Van Wanrooij heeft hij dit stijlhuis met de SieMatic Urban keuken ontwikkeld. Een loft waarin vintage nieuw design ontmoet.

siematic urban

SieMatic-lifestyles

Met de drie SieMatic-lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. Het lifestyle-concept van SieMatic volgt de actuele trends op het gebied van lifestyle en interieurtrends en maakt het mogelijk om voorheen starre keukenprogramma’s flexibel, precies en afgestemd op uw persoonlijke smaak uit te voeren.

BEZOEK DE WEBSITE VAN SIEMATIC

SieMatic nieuws

Eerste SieMatic SLX PURE keuken verkocht

Compleet nieuwe SieMatic afdeling

Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Kijkje in de keuken bij Annemarie en Toon

Binnenkijken bij SieMatic eigenaren

Zij kochten een SieMatic keuken bij van Wanrooij op het moment dat hun huis nog volop in aanbouw was.
“Spannend dus”, zegt Annemarie: “want je kiest op basis van stalen en je hebt nog geen inrichting om het mee te vergelijken. Daarom wilden we ook graag naar de showroom van van Wanrooij.”
Omdat het echtpaar in hun vorige huis ook een SieMatic keuken had, was die keuze snel gemaakt. “Alles werkte nog perfect na twaalf jaar intensief gebruik”, zegt Toon. De broer van Annemarie kocht pasgeleden een hoogglans keuken van hetzelfde merk. “Dat zag er zo geweldig uit, dat wij daar ook voor durfden te gaan”, vertelt Annemarie.

Kijkje in de keuken van Myrna en Arjen

 

Zij kozen een SieMatic keuken met veel opbergruimte en gebruiksgemak
“Het is de eerste keer dat we echt uitpakken met een nieuwe keuken. En eerlijk: ik ben blij met alles. En die ruimte, zoveel ruimte heb ik nog nooit in de keuken gehad.”
Myrna en Arjen kochten een nieuwbouwappartement. “Het was een grote kale ruimte. Natuurlijk hadden we een tekening, maar het is heel moeilijk om voor je te zien hoe het wordt. We hadden goed advies nodig. Op een dag stapten we spontaan bij van Wanrooij binnen.”