houten keuken beton werkblad
Natuurlijk, sfeervol en gezellig...

...een houten keuken

Ben je gek op het patroon van hout?

Wij kunnen je gelukkig maken met talloze houten keukens in verschillende stijlen, maten en kleuren. Kleuren? Ja, dat lees je goed. Hout is er bijvoorbeeld in donker, licht maar ook zwart! Ontdek alle mogelijkheden en tips waar je op kan letten bij het uitzoeken van jouw houten droomkeuken.

Waarom een houten keuken?

Wat oogt er gezelliger dan hout? Het ziet er huiselijk en warm uit. Of je nu kiest voor een donkere keuken of een lichte houten keuken of een zwarte houten keuken. Naast de kleur is er ook een optie om te kiezen voor het materiaal. Zo hebben we massief houten keukenfrontjes. Dit geeft een ruwe en volle uitstraling van het hout. Hier betaal je natuurlijk ook voor. Heb je een kleiner budget? Kies dan voor een houtlook alternatief, nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Zo behoud je de sfeervolle uitstraling, maar ben je toch een stuk voordeliger uit, dus ook leuk voor je portemonnee.

moderne keuken marmer en hout

Landelijke houten keuken

Deze keuken heeft een excentriek karakter. Vroeger veel te vinden op het platteland, tegenwoordig ook in prachtige nieuwbouwwoningen. Wordt jouw hart ook warm van een klassieke, robuuste keuken? Een keuken waar iedereen zich direct welkom voelt.

Wow, nieuw op de markt! Een landelijke greeploze keuken. De greep is verwerkt in het kader van het keukenfront. Combineer dit bijvoorbeeld met matzwart keukenapparatuur en je hebt gelijk een stoere look, hoe gaaf is dit?

 

Landelijk greeploos houten hoek keuken

Witte keuken met hout

Ben jij iemand die van hout houdt, maar toch een modernere stijl wil dan landelijk? Speel dan met twee materialen. Kies bijvoorbeeld een strak wit keukeneiland met een houten hoge kastenwand. Of denk aan een wit keukeneiland waar een houten bar aan vast zit. Met hout kun je werkelijk alle kanten op. Met hout kun je werkelijk alle kanten op!

 

witte keuken met hout

Houten keuken met beton

Word je ook helemaal blij van de ruwe uitstraling van een betonnen werkblad? We hebben veel keuze in betonnen of betonlook werkbladen. Puur beton ziet er mooi en stijlvol uit, een nadeel is wel dat het kwetsbaar is. Wil je een duurzamer materiaal? Kies dan voor betonlook in vorm van laminaat, graniet, dekton of keramiek.

houten keuken beton werkblad

Houten keuken industrieel

Een industriële keuken verlangt naar robuusten en stoere materialen. Toch kun je de industriële stijl wel iets gezelliger en warmer maken als je dit mixt met houten keukenfrontjes. Heb je bijvoorbeeld een industriële stijl in je woning, daarbij past ook prima strakke keuken zoals je in de slider hieronder ziet.

houten keuken zwart industrieel

Meubelen in dezelfde stijl

Creëer eenheid in je woning door meubelen in je woning te laten maken met dezelfde materialen als je keuken. We kunnen namelijk van het door jou gekozen materiaal ook een servieskast, tv-meubel, dressoir of bijkeuken voor je ontwerpen.

houten meubel passend bij je houten keuken

Keukeninspiratie houten keuken

3D-tekening van jouw houten keuken

Wil je keukentrend en ben je op zoek naar een houten keuken? Met behulp van onze keukenadviseurs is het mogelijk om voor jouw woning de juiste oplossing te vinden. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Je ontvangt een gedetailleerde 3D-tekening. Ook verzorgen we een tekening voor de elektricien en loodgieter, zo kunnen zij direct aan de slag. Hoe handig is dat?

Plan een afspraak
houten keuken 3d ontwerp electra en gas

Keukentrends

Ben jij en koploper als het om trends gaat? Lees hier de laatste up-to-date keukentrends! Bekijk en geniet in dit artikel van alle trends die je snel tegen gaat komen.

Nu koop je een keuken niet elk jaar. Het is belangrijk dat je keuken praktisch is ingedeeld en dat je er zelf blij van wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de rest van je interieur onder handen te nemen als je toe bent aan iets nieuws. Zo kan jouw keuken altijd jaren mee met de trend!

keukentrends 2022 modern, landelijk en stoer

Keukentrends 2022

Terug naar de keukenopstellingen of de keuken pagina.