van wanrooij warenhuys kerstversiering showroom
Airfry en Easy2clean Bakplaat Cadeau

AEG eindejaars actieweek

Wanneer zien we jou?

Kom jij in de kerstvakantie ook gezellig een online kijkje nemen in onze showroom? Op 30 december komt de kok online in drie Facebook evenementen. Oriënteer voor een nieuwe keuken, chat met de kok of kook mee met de workshop. Bewonder en beleef de sfeer van koken in een AEG keuken. Ben je fan van de matzwarte AEG keukenapparatuur? Maak een online afspraak om een 3D-tekening te maken met een van onze adviseurs.

Landelijk greeploos houten hoek keuken

Gave actie!

Wow, natuurlijk hebben we een gave actie tijdens deze week. Ken jij de Airfry bakplaat al? Deze krijg je samen met de Easy2clean bakplaat helemaal gratis! Zo kan jij je bak fantasie tot werkelijkheid maken. Wanneer krijg je dit mooie cadeau van ons? Koop je tussen 27 en 31 december een keuken met minimaal 4 AEG apparaten, of maak je in die periode een online afspraak bij een van onze adviseurs voor een keuken met AEG-apparatuur? Dan krijg je de Airfry en Easy2clean bakplaat cadeau! Zo kan je jouw oven nog veel vaker en makkelijker gebruiken. 

Online inspiratie

We startten de dag met een online oriëntatiesessie om 10:30 die de kok live vanuit onze showroom geeft. Via Facebook gaan we live in een online evenement. De kok vertelt je alles over de keukenapparaten, via de chat kun je al je vragen stellen die de kok live beantwoordt. Om 12 uur is er ruimte om spontaan vragen te stellen aan de kok via de chat. Om twee uur kun je meekoken met de online kookworkshop in jou eigen keuken, hoe leuk is dat? Bekijk de evenementen terug:

aeg zwart keuken apparatuur

Airfry bakplaat

Met deze bakplaat bak je op een makkelijke manier groenten en friet. Olie toevoegen voor een goed bakproces is hierbij niet nodig. Lekker gemakkelijk en gezond! Door de perforatie in de bakplaat is de luchtcirculatie optimaal en is het niet nodig om het gerecht om te draaien.

Easy2clean bakplaat

Gebruik je Easy2clean bakplaat voor al je gewenste gerechten. Dankzij de keramische coating op blijft er geen hardnekkig vuil aan plakken. Warm water een natte doek en wat afwasmiddel is al genoeg om de plaat met een handomdraai schoon te krijgen. Ook ideaal voor onder je Airfry bakplaat.

AEG mat zwart stoomoven oven digitale handleiding

Mat zwarte apparatuur

Wist je dat AEG als enige merk mat zwarte apparatuur heeft? Ongeveer 90% van de klanten kiest voor bijvoorbeeld een mat zwarte of groene keuken. Hou je van een industriële look? Dan past het mat zwarte apparatuur van AEG hier perfect bij. Heel stijlvol en ook nog eens betaalbaar! Is mat zwart minder jouw smaak? Dan zijn er nog verschillende andere mogelijkheden bij AEG. Denk bijvoorbeeld aan roestvrijstalen accenten. 

Wil de mat zwarte keuken appartuur bewonderen in onze showroom? Bekijk dan hieronder onze virtuele tour.

Garantie

Bij aankoop van 4 inbouwapparaten van AEG krijg je ook nog 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van jouw inbouwapparatuur. Kijk voor meer informatie over AEG op onze webpagina of registreer de apparaten die je al hebt aangekocht via de AEG website.

aeg zwart keuken apparatuur

Actie, actie, actie

Wist je dat we ook een lopende actie hebben tot eind 2021? Zo krijg je ook nog eens korting op je vaatwasser, zo heb je extra tijd over om de lekkerste gerechten uit te proberen.

kleine keuken aeg vaatwasser
Actie

Korting op AEG vaatwassers!