siematic urban
Onze keukens

Beleef de nieuwste keukens en de laatste noviteiten!

Keukens voor ieder budget!

Bij van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys vind je een veelzijdig assortiment kwaliteitskeukens. Daarbij tref je een ruime keuze aan inbouwapparatuur van bekende A-merken en keukenaccessoires. Er is voor elk wat wils en voor elk budget. Of je nu kiest voor nostalgisch klassiek, gezellig landelijk of strak design, bij Van Wanrooij slaag je altijd. Bekijk de virtuele tour!

Huyscollectie keuken
schroder fenix keuken
keuken ontwerpen

Ontwerp je eigen keuken!

Met onze handige Keukencreator ontwerp je zelf je eigen droomkeuken. Het werkt heel simpel, gewoon op onze website, je hoeft niets te installeren. Kies je eigen model keuken, kleur en handgrepen en bekijk je ontwerp daarna vanuit verschillende invalshoeken. Sla het ontwerp op, print het en neem het mee naar onze showroom waar onze adviseurs er graag verder mee aan de slag gaan. Start direct met ontwerpen of bekijk de voorbeelden!

START MET ONTWERPEN
over van wanrooij

Kookdemo's & Acties

Dagelijks is er een kok aanwezig om je te voorzien van advies over de keukenapparatuur. Natuurlijk hoort een beetje proeven hierbij! We organiseren iedere maand een speciale inspiratiedag in samenwerking met een leverancier. Een dag met extra kookdemo’s en inspiratie!

Profiteer daarnaast van de keukenacties van dit moment! Onze adviseurs vertellen je er natuurlijk graag meer over.

BEKIJK ALLE ACTIES
Actie

Neff vaatwasser met 50% korting

Actie

Gratis vaatwasser van Pelgrim

Meer inspiratie?

Deze pagina geeft slechts een selectie van onze showroomkeukens. Wil je nog meer inspiratie voor jouw keuken? Ga dan verder naar de inspiratiepagina, bezoek de showroom of ga naar onze speciale website nieuwekeukenplanner.nl!