Landelijk

Schüller C eiland keuken

leverbaar voor €18.999,-

Landelijke eiland keuken van het merk Schüller in de kleur Kristalwit, satijn. De keuken beschikt over een werkblad van natuursteen. Compleet met luxe inbouwapparatuur van ATAG en SMEG. Deze keuken staat bij binnenkomst van de showroom, direct achter de balie.
De weergegeven prijs is de prijs zoals getoond in de showroom. Deze prijs is exclusief de montage van de keuken.

  • Keukenblad van natuursteen
  • 6 pits gasfornuis met oven
  • Luxe inbouwapparatuur van ATAG
  • Overstek van het blad zorgt voor een leuk barretje
Bezoek de showroom
Schuller C Eiland keuken

Schüller C

De keukens uit de Schüller C collectie zijn mooi, kwalitatief hoogwaardig én gunstig geprijsd! Een goede keuze voor een design keuken van hoge kwaliteit. De kleuren en afwerkingen hebben we overzichtelijk voor je getoond op ons keuzeplein in de showroom.

Open 360 bekijk

Bekijk de keuken in 360!

De keuken ervaar je natuurlijk pas echt in de showroom maar via deze 360 graden foto krijg je online ook al een kijkje in de keuken.

fornuis smeg showroom

Interesse in deze keuken?

Bezoek de showroom en kom de keuken bekijken. De keuken is helemaal naar wens aan te passen. Misschien vind je de opstelling mooi maar het keukenblad bijvoorbeeld niet. Of misschien heb je juist een andere kleur keuken in gedachte of een ander type keukendeurtje. Onthoud dan de opstelling en maak op het keuzeplein in de showroom de juiste keuze voor kleuren, keukenblad en type keukendeurtjes. Natuurlijk helpen onze adviseurs je graag!

Contact