Modern

Schröder Fenix eiland keuken

leverbaar voor € 22.995,-

Een prachtige keuken van het merk Schröder in een extra matte afwerking in de kleur zwart. Kies voor Fenix als het je hoogst haalbare zoekt in matte afwerkingen. Fenix is een vrij nieuwe techniek die een een keukenfront of keukenblad voorziet van een speciale nanotechcoating. De keuken is hiermee krasbestendig en vuilafstotend.
De weergegeven prijs is de prijs zoals getoond in de showroom. Deze prijs is exclusief de montage van de keuken.

  • Fenix; Fantastische eigenschappen door een zelfherstellend vermogen
  • Extreem mat
  • RVS keukenblad van slechts 4 mm
  • Inbouwapparatuur van Pelgrim
  • Wave design afzuigkap in RVS
schroder fenix keuken

Schröder keukens

De hoogwaardige Duitse keukens van Schröder zijn echte kwaliteitskeukens die aan worden geboden voor aantrekkelijke prijzen. Deze comfortabele keukens kunnen geheel naar jouw wens worden samengesteld. Er is een ruime keuze uit de nieuwste trends, modellen, kleuren en accessoires.

Interesse in deze keuken?

Bezoek de showroom en kom de keuken bekijken. De keuken is helemaal naar wens aan te passen. Misschien vind je de opstelling mooi maar het keukenblad bijvoorbeeld niet. Of misschien heb je juist een andere kleur keuken in gedachte of een ander type keukendeurtje. Onthoud dan de opstelling en maak op het keuzeplein in de showroom de juiste keuze voor kleuren, keukenblad en type keukendeurtjes. Natuurlijk helpen onze adviseurs je graag!