Acties en activiteiten voor jou!

Jubileumjaar - 40 jaar Van Wanrooij

We vieren ons jubileum met jou!

In 2019 bestaat Van Wanrooij warenhuys 40 jaar! Dat is reden voor feest. Ons 40 jarig jubileum vieren wij door middel van verschillende activiteiten en acties voor onze (toekomstige) klanten. Profiteer van acties, elke maand één of meerdere verlotingen en kom inspiratie op doen op de zomer- en najaarsfair die dit jaar georganiseerd worden. Benieuwd naar alle acties en activiteiten dit jaar? Hieronder lees je alles over het jubileumjaar.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wil je optimaal op de hoogte blijven van alle nieuwe producten, acties en evenementen die plaatsvinden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Feestelijke verlotingen en acties

Ook onze leveranciers vieren het jubilieumjaar met ons mee! Zij stellen elke maand één of meerdere verlotingen beschikbaar voor klanten die een keuken of badkamer hebben gekocht. Het is niet nodig om je aan te melden, elke klant die deze maand een keuken of badkamer gekocht heeft maakt kans!

Daarnaast zijn er acties die het hele jubileumjaar geldig zijn.

Actie

Privé: Verlotingen in december

Actie

Privé: Glans zonder meerprijs bij een SieMatic keuken!

Evenementen vol activiteiten en inspiratie

Was jij ook op de Zomerfair en/of Herfstfair?

Kookboek vol inspiratie

Speciaal voor het jubileumjaar hebben onze koks een kookboekje samengesteld met hun favoriete recepten (en van onze klanten), welke je ontvangt bij aankoop van een keuken. Zo heb je meteen voldoende inspiratie voor recepten om in je nieuwe keuken te bereiden!

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar alle persoonlijke creaties van de recepten in dit kookboek. Heb je een recept uitgeprobeerd? Deel deze dan op Instagram met #vanwanrooijkookboek

Ga direct naar ons Instagramaccount: @vanwanrooij_keukens_badkamers