Miele

Bedankt voor je bezoek aan het Miele Huis & Woon festival

Voel je welkom

De plek waar je thuiskomt. Samen herinneringen maakt en je fijn voelt. Wil je dit vernieuwen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken, meubel op maat of woonvloer? Voel je welkom om 16 juli inspiratie op te doen in ons Warenhuys.

Programma zaterdag 16 juli

Ben je benieuwd wat je kunt beleven op 16 juli?

  • Uitleg van professionele Miele koks
  • Kinderentertainment
  • Leer alles over wijn
  • Leuke acties!

De rest verklappen we je nog niet, dus laat je verrassen. Kom je ook 16 juli?

Demonstratie aan huis!

Bij aankoop van een keuken met minimaal 4 Miele apparaten in de maand juli ontvang je een cadeaubon voor een persoonlijke demonstratie aan huis! Ervaar alle voordelen en mogelijkheden van de onlangs aangeschafte keukenapparatuur door een huisbezoek van een specialist. Tijdens het bezoek ontvang je praktische tips over het gebruik en onderhoud van jouw Miele keukenapparaten. Volledig afgestemd op de door jou aangeschafte apparatuur. Bovendien krijg je antwoord op al je (kook)vragen.

Meer informatie

Alles uit één kraan

Met de Franke Perfect6 Sparq kun je naast kokend ook gezuiverd, gekoeld en sprankelend water uit je kraan te tappen. Geen fan van sprankelend water, maar wel van gekoeld of juist puur water? Of toch liever alleen kokend water. Geen probleem, alle opties zijn mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop binnen op 16 juli en we laten je alle mogelijkheden zien.

keuken met kookeiland vtwonen, Styling Kim van Rossenberg, Fotografie Sjoerd Eickmans (6)

Interieuradvies

Heb jij een mooie keuken laten ontwerpen en ben je benieuwd hoe je de ruimte daarbij goed kan indelen? Welke kleuren passen mooi bij de nieuwe keuken? Tijdens het Festival adviseren we je gratis over een passende kleurcombinatie van de muren waar je toekomstige keuken tegenaan komt te staan. Ook kun je ervoor kiezen om de woonkamer te laten stylen. Welke ruimte wil jij advies over? Meld je aan voor een plekje bij de interieurstylist.

 

Maak een afspraak met de interieurstylist

Koken met stoom

Kom alles te weten over koken met stoom. Bij aankoop van keuken met een Miele (combi)stoomoven in de maand juli ontvang je een cadeaubon voor een kookdemonstratie in het Miele-experience center. Tijdens deze kookworkshop wordt er specifiek in gegaan op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. We leren je hoe je deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan kunt beleven.

Kookworkshops

Keukenontwerp in enkele minuten

Ontwerp binnen enkele minuten jouw droomkeuken. Je kunt gewoon binnenlopen op 16 juli om een keukenontwerp te maken samen met een adviseur. Teken jouw ruimte en test simpel en snel keukenopstellingen voor jouw woning. Kom jij ook langs?