badkamers
Onze badkamers

Beleef de laatste trends in sanitair en tegels!

Badkamers voor ieder budget!

De badkamer is je persoonlijke domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken, of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. Bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen jouw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij je past, of het nu gaat om design, minimalistisch of romantisch. Bekijk de virtuele tour!

Ontwerp je eigen badkamer!

Met ons handige ontwerpprogramma ontwerp je zelf je eigen droombadkamer. Het werkt heel simpel, gewoon op onze website, je hoeft niets te installeren. Kies je eigen model badkamer, kleur en accessoires en bekijk je ontwerp daarna vanuit verschillende invalshoeken. Je kunt je ontwerp opslaan, printen en meenemen naar onze showroom waar onze adviseurs er graag verder mee aan de slag gaan. Start direct met ontwerpen of bekijk de voorbeelden.

START MET ONTWERPEN

Klanten vertellen

Badkamer advies van Wanrooij Warenhuys 3D ontwerp

Luisterde goed naar onze wensen

Wij hebben een hele prettige ervaring met Johan, hij luisterde heel goed naar onze wensen en we zijn toen samen op zoek gegaan naar mooie producten met als eind resultaat een mooie badkamer en w.c.
Badkamer advies van Wanrooij Warenhuys 3D ontwerp

Dik tevreden

Ben fantastisch geholpen door Luuk, de tips en deskundigheid zijn ruimschoots aanwezig. Luuk heeft mij super geholpen. Mooi en verzorgd bedrijf. Verder dik tevreden bedankt Luuk.
Tevreden klant Woonvloer van Wanrooij Warenhuys badkamer

Fijne samenwerking

We voelde ons zeer op ons gemak. Zo doende durfde we ook alles te vragen en te zeggen. We vonden het een hele fijne samenwerking.
badkamer klantverhaal van Wanrooij Warenhuys nieuwbouwwoning

Een betaalbare badkamer

Wij zijn heel goed geholpen. Met goed advies. Bas realiseerde een betaalbare badkamer binnen ons budget. Verder wordt je helemaal in de watten gelegen met eten en drinken, en vriendelijkheid.
Badkameradviseur heeft ons super geholpen, is rustig en niet opdringerig.

Super geholpen: rustig en niet opdringerig

Er is een mooie badkamerindeling getekend die past binnen ons budget. We zijn tevreden over het meedenken, goede tips en deskundigheid.
kleine badkamer inspiratie
badkamer dubbele douche
badkamer trendy tegels
houtlook badkamer

Meer badkamer ideeën?

Een badkamer kopen doe je niet zomaar. Een badkamer gaat jaren mee en het is daarom verstandig om weloverwogen keuzes te maken. Want keuzes zijn er genoeg bij het kopen van een badkamer. Wat is je stijl? Wat wil je allemaal in je badkamer hebben? Welk formaat tegels zie je graag in de badkamer? En welke kleur? Allemaal vragen waarop je misschien nog helemaal geen antwoord hebt. We helpen je een handje met mooie badkamer ideeën in de vorm van voorbeelden, ontwerpen en afbeeldingen.

NAAR ALLE IDEEËN
douche wc

Badkamermerken

Wij werken alleen met gerenommeerde badkamermerken waarop je kunt vertrouwen. Als aanvulling op al de bekende merken bieden we ook ons eigen merk badkamers aan: De Huyscollectie. De Huyscollectie biedt alle voordelen die de A-merken ook bieden en bewijst tevens dat mooie en solide producten ook heel betaalbaar kunnen zijn.