vtwonen keuken bij van wanrooij warenhuys te koop

vtwonen keuken bij Van Wanrooij Warenhuys

vtwonen weer verliefd op je huis

22 September 2019 kwam vtwonen bij Bart en Marieke over de vloer. In deze aflevering is een prachtige keuken met Atag apparatuur te zien. In de aflevering van 3 november ging vtwonen aan de slag met de woning van Ruud en Ingrid, waarin ook een prachtige keuken is geplaatst. Lees hieronder meer over deze keukens!

Aflevering 22 september 2019

vtwonen-stylist Frans heeft gekozen voor een zwarte keuken. Bart vindt de kleur mooi en zwart zorgt voor stoere elementen in het huis. Een zwarte keuken past perfect bij de Matrix Black Steel lijn. Black Steel is een materiaal dat naadloos aansluit in de keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij.

Bekijk de Black Steel collectie
vtwonen weer verliefd op je huis ATAG van Wanrooij warenhuys keuken black steel
vtwonen weer verliefd op je huis ATAG apparatuur van Wanrooij warenhuys keuken

Inductie met afzuiging

In de nieuwe keuken van Bart en Marieke en Ruud en Ingrid is gekozen voor een mat zwarte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door deze inductiekookplaat is er geen hangende afzuigkap meer nodig en krijg je vrij zicht in de keuken. Dit creëert een ruimtelijke sfeer.

Aflevering 3 november 2019

Op zondag 3 november 2019 heeft vtwonen stylist Eva de woning van Ruud en Ingrid omgetoverd van strak wit naar sfeervol basic, met een prachtige witte keuken. Net zoals in de vorige aflevering is Atag apparatuur gebruikt in de keuken.

Deze keuken is rustig en basic, maar krijgt een stoere uitstraling door de matzwarte details.

10 keukentips bij aankoop keuken

Aflevering gemist?

Bekijk hieronder de afleveringen terug!

 

Benieuwd of deze opstellingen in jouw woning mogelijk zijn? Onze adviseur maakt graag een 3D ontwerp voor je. Bekijk het ontwerp daarna met onze Virtual Reality bril. Nieuwsgierig? Plan hieronder een afspraak in of neem contact op via 0418-556666.

vtwonen weer verliefd op je huis ATAG apparatuur van Wanrooij warenhuys keuken 22 september