Huis & Woon Festival Siemens Neff keuken kopen

vtwonen cursus interieur

Iedereen een vtwonen droomhuis

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je je huis opnieuw inrichten of koop je een nieuw huis? Dan zit je bij ons goed! Koop je een keuken met Siemens of NEFF apparatuur tijdens of na het bezoek van het Huis&Woon Festival op 28 mei dan krijg jij toegang tot de vtwonen cursus "Iedereen een vtwonen droomhuis".

Hoe werkt het?

  1. Ga naar je vtwonen college profielpagina: https://college.vtwonen.nl/mijn-profiel/
  2. Klik op de knop ‘inloggen’, log vervolgens in met je vtwonen college account of maak een account aan als je deze nog niet hebt.
  3. Vul je unieke vouchercode van ons in op de daarvoor bestemde plek op je profielpagina en klik op ‘voeg toe’ om je cursus te activeren.
  4. Na het activeren van je persoonlijke code heb je direct toegang tot je cursus, deze verschijnt onderaan op je profielpagina bij ‘jouw cursussen’.
keuken noviteit 2021 kleur

Wat past bij jou?

Iedereen die Siemens of NEFF kiest in zijn keuken ontvangt een cursus. Maar welk merk past bij jou?

Ben je een echte thuiskok, sta je gepassioneerd in de keuken en kook je graag voor familie of vrienden? Dan past NEFF bij jou. Waarom? NEFF is ontwikkeld voor de kookliefhebber. Apparatuur waar je plezierig mee kan koken, zo komt jouw creativiteit in de keuken tot leven. Laat je inspireren door unieke features en praktische oplossingen: Slide&Hide® ovendeur of de Twistpad®Fire bedieningsknop. En dat alles in een uniek design: Graphite Gray!

Voor een unieke ervaring van technologie zit je bij Siemens gebakken. Siemens staat bekend om zijn voor een hoogwaardige Duitse techniek, zorgt ervoor dat de voorsprong bij wordt behouden als het gaat om unieke, innovatieve en betrouwbare producten. We hebben een unieke lijn keukenapparatuur: StudioLine. Met wifi bestuurbaar en een strak ontwerp.

Bekijk de pagina van het Siemens & NEFF Huis & Woon Festival.