bruis quooker coctails

Vier de zomer met de Quooker cocktails

Quooker cocktails recepten

Jouw must have in deze vakantie? Waarmee je in een handomdraai van een glas tintelend fris water de lekkerste cocktails maakt. De Quooker CUBE! Hiermee haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Gin Tonic Tea
Gin Tonics zijn helemaal hip, nog leuker is een Gin Tea! Zet een verse pot groene thee, laat hem volledig afkoelen. Breng het op smaak met een beetje honing. Mix de thee vervolgens met ijsklontjes en gin. Leuk limoenschilletje erin of een citroentje, geniet van je heerlijke Gin Tea.

Skinny Mojito
De Mojito staat bekend als zoet en calorierijk, maak makkelijk een skinny variant met de Quooker CUBE. Hoe? Vul je glas met crushed ijs, voeg een shot glaasje witte rum toe. Pluk een flink aantal muntblaadjes stop dit in het glas. Snij de limoen in vier partjes, doe er twee in je glas. Stamp alles op de bodem van het glas. Vul het glas met bruiswater en genieten maar!

Vodka met sparkling water & fruit
Hou jij van vers rood fruit in je cocktail? Frambozen, aardbeien of bosbessen passen perfect bij deze cocktail. Vul je glas met een shot glaasje Vodka en bruisend water uit de Quooker CUBE. Een takje munt hier en daar en als je echt avontuurlijk bent wat verse kruiden zoals tijm of rozemarijn? En genieten maar!

van wanrooij warenhuys Quooker CUBE coctails

Enthousiast geworden?

Wil je een Quooker in je nieuwe keuken? Laat je adviseren in onze showroom.

Maak een afspraak