Noviteiten in jouw keuken

Ken jij deze nieuwe snufjes al?

De keukenwereld is constant in beweging en er worden veel noviteiten op de markt gebracht. Van onzichtbare of juist zichtbare afzuigsystemen tot slimme ovens en kookplaten. Houd je het allemaal niet meer bij? Lees hieronder kort welke nieuwe snufjes handig kunnen zijn in jouw keuken!

3 in 1 oven

Onder andere Pelgrim en AEG hebben één oven ontwikkeld die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door het combineren van verschillende ovenfuncties, bijvoorbeeld hetelucht en stoom of magnetron en oven, heeft deze oven nog meer mogelijkheden. Ook kun je verschillende functies in stappen na elkaar instellen.

Wie grote kookwensen, maar een kleine keuken heeft hoeft dus geen concessies meer te doen. Dat is handig!

Atag 3 in 1 oven magnatron en stoom bij Van Wanrooij

Flex inductiekookplaat

De nieuwe inductiekookplaten van Miele, Siemens en Atag zijn flexibeler dan ooit. Zo herkent de plaat waar je de pan plaatst en wordt alleen dat deel verwarmt. De inductiekookplaat van Miele gaat nog iets verder; plaats je pan waar je maar wilt en het bedieningspaneel beweegt automatisch mee. Deze kookplaat geeft je alle vrijheid die je nodig hebt.

Geïntegreerde afzuiging

Met een afzuigsysteem geïntegreerd in je kookplaat heb je geen last meer van een afzuigkap die in de weg hangt tijdens het koken. Daarnaast zorgt het voor een strak design in je keuken en kun je gemakkelijker een kookeiland plaatsen. Meerdere merken bieden kookplaten met verschillende soorten geïntegreerde afzuiging aan.

Afzuigkap en verlichting in 1

Wil je geen geïntegreerde afzuiging? Dan kun je van je afzuigkap juist een eyecatcher maken! Bijvoorbeeld met deze afzuiging en lamp in één van Wave.

Meer inspiratie

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.