Actie NEFF 1 maart - september 2021
Actie

NEFF Teppanyaki, grillplaat of pizzasteen cadeau

Nog meer kookplezier

Koop je tussen 1 maart en 30 september 2021 een keuken met minimaal vier NEFF apparaten, waaronder een inductiekookplaat van NEFF? Dan kun je gratis een accessoire aanvragen t.w.v. minimaal €175,-, Zo haal je nóg meer uit je nieuwe NEFF apparaten.

Gratis accessoire cadeau

Bereid in een handomdraai een smaakvolle Oosterse maaltijd, grill de perfecte steak of zalm op je Flexinductiekookplaat*, of bak een knapperige pizza in je oven. De keuze is aan jou. Koop je de keuken tussen 1 maart en 30 september 2021? Registreer dan voor 21-12-2021 de NEFF apparaten en kies je cadeau online. Klik hier om je apparaten te registeren en het cadeau aan te vragen.

Vraag gratis jouw NEFF accessoire aan
acessoire cadeau bij je NEFF keuken

Welke accessoire kies jij?

NEFF biedt je de keuze uit een teppanyaki, grillplaat of een pizzasteen. Let op: de teppanyaki en de grillplaat zijn alleen geschikt voor een Flexinductiekookplaat*.

  • Teppanyaki: teppanyaki betekent letterlijk ‘grillen op een ijzeren plaat’. Om jou deze oude Japanse kooktechniek naar tafel te laten brengen, bieden we met trots onze teppanyakiplaat voor de Flexinductiekookplaat. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en snel verwarmd. Ideaal voor rundvlees, vis en Oosterse groenten.
  • Grillplaat: maak van je Flexinductiekookplaat een grill met de NEFF grillplaat. De FlexZones worden automatisch gekoppeld als je de grillplaat op de kookplaat legt en allerlei gerechten bak je heerlijk mals en voorzie je van mooie grillstrepen. Gemaakt van gegoten aluminium, met een eenvoudig schoon te maken coating.
  • Pizzasteen: maak de beste zelfgemaakte pizza met een krokante bodem met onze keramische pizzasteen, inclusief pizzaschep. Ook geschikt voor het bakken van brood of flammkuchen.

*alle deelnemende kookplaten (zie actievoorwaarden) m.u.v. de T36FB40X0, T46TS61N0 en T48TS01N0..

Bekijk de actievoorwaarden

Registreer je apparaten en ontvang 5 jaar garantie

NEFF biedt standaard 2 jaar garantie op haar inbouwapparaten. Wanneer je vier of meer NEFF inbouwapparaten tegelijk aanschaft, dan is deze garantie kosteloos uit te breiden naar 5 jaar. Een registratie levert dus niet alleen 3 jaar extra garantie op, maar ook een volledige vergoeding van eventuele te vervangen onderdelen en arbeidskosten, gedurende 5 jaar.

Registreer je NEFF apparatuur
registratie Garantie NEFF apparatuur