Neff slide en hide oven Van Wanrooij

NEFF actieweek 21 – 28 augustus

Spetterende NEFF actieweek

Wow, ontdek de innovatieve NEFF keukenapparaten tijdens de actieweek. Ontdek het Graphite Gray design of laat je inspireren door handige functies van de keukenapparatuur. Bekijk de leuke acties en verrassingen, ben je erbij?

Inspiratie 21 augustus

Tijdens de NEFF actieweek inspireren we je graag over functionele keukenapparatuur voor in je nieuwe keuken. De NEFF chef kan je alles vertellen en het verschil laten proeven als je bakt met stoom. Beleef en ontdek alles over NEFF in de keuken tijdens deze opening. Zien we jou op zaterdag 21 augustus om 1o uur online? Of kom je liever naar de showroom? Bekijk het programma:

  • 10:00-  11:30 | Spetterende opening actieweek NEFF keukenapparatuur. De kok legt je de verschillende apparaten in de keuken. Bekijk Facebook.
  • 12:00 – 16:00 | Op veilige afstand 1-op-1 afspraken in de showroom. Plan een afspraak met de kok.

Actie | Win een unieke zitzak

Een zitzak is een leuk accent in elke kamer of buiten. Jij kunt er een winnen! Kies je voor NEFF apparatuur in jouw keuken tijdens de actieweek? We verloten onder de kopers twee zitzakken. Erg comfortabel, zo kun je extra genieten van de zomer.

Inspiratie 28 augustus

Zien we jou op zaterdag 28 augustus om 10 uur online of vanaf 12:00 in de showroom? Bekijk het programma:

Exclusief zomerpakket cadeau

NEFF keukenapparatuur inspireert jouw creativiteit in de keuken. En in de zomer eten we dit graag buiten op.
Daarom heeft NEFF een leuk zomerpakket voor je, bij aankoop van vier NEFF apparaten in je keuken. Laat je ook inspireren door de allerlekkerste recepten van NEFF, klik op de onderstaande knop.

NEFF recepten
Actie

Neff vaatwasser met 50% korting

Volledige NEFF keuken

Om je nog extra te verrassen krijg je ook korting op de vaatwasser als je alles van NEFF in je keuken kiest. Zien we jou tijdens de actieweek?

Keukengadget cadeau

Ontvang een accessoire naar keuze cadeau bij aankoop van 4 NEFF apparaten in de actieweek. Kies jij voor de teppanyaki, grillplaat of liever de pizzasteen? Bekijk de actie.

Actie NEFF 1 maart - september 2021
Actie

NEFF Teppanyaki, grillplaat of pizzasteen cadeau