Inspiratiedag

29 & 31 december 2018: AEP kerst-inspiratiedagen

De Van Wanrooij Inspiratiedagen

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys wil méér doen dan alleen keukens, badkamers en tegels verkopen. We willen onze klanten inspireren en laten genieten. Maandelijks organiseren we in onze showroom daarom inspiratiedagen met iedere keer een ander thema. Vanzelfsprekend staan onze adviseurs deze dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met ons aanbod keukens, badkamers en tegels.

Zaterdag 29 en maandag 31 december 2018

Kom op zaterdag 29 en maandag 31 december 2018 inspiratie opdoen voor een heerlijk kerstdiner met gemak, uit de stoomoven! Tussen 11.00 en 16.00 uur zal de kok een aantal ambachtelijke gerechtjes bereiden met behulp van de (combi)stoomoven van AEP. Kom inspiratie opdoen en geniet van heerlijke en gezonde gerechten. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur voor de kookdemonstratie van AEP.
Natuurlijk kun je bij ons terecht voor al je vragen over de apparatuur en voor het volledige aanbod keukens.

Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de kok. Inschrijven is niet nodig: je kunt op ieder moment aanschuiven bij een kookdemonstratie.

Kerst in de showroom

Overige inspiratiedagen

Deze kerstvakantie staan er verschillende inspiratiedagen op de planning. Bekijk op de kerstpagina alles over de kerstperiode in onze showroom.

Foto’s en meer nieuws omtrent de Van Wanrooij Inspiratiedagen zijn te zien op onze Facebookpagina en Instagrampagina. Door deze pagina’s te liken en/of te volgen blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over de Inspiratiedagen.