Actie

Gratis vaatwasser van Pelgrim

Gratis vaatwasser van Pelgrim

Bij aankoop van 5 Pelgrim apparaten (inclusief de vaatwasser) ontvang je de Pelgrim vaatwasser GVW410L gratis. Je kunt ook kiezen voor een luxere uitvoering. Hiervoor betaal je dan slechts een klein bedrag extra!

De Pelgrim GVW410L gratis

Deze vaatwasser biedt ruimte voor 12 couverts en heeft 5 wasprogramma’s. Daarnaast beschikt dit model over uitgestelde start functie met vaste uitsteltijden.

De Pelgrim GVW481ONY voor slechts € 105,-

De Pelgrim GVW481ONY vaatwasmachine heeft acht wasprogramma’s, inclusief een autoprogramma met sensor en één programma voor een halve lading. Het apparaat valt in energieklasse A++ en is met 47 dB(A) bijzonder stil. U kunt de start tot maximaal 24 uur uitstellen. De machine is flexibel in te richten dankzij neerklapbare bordenrekken en een bovenkorf die u zelfs met volle belading in hoogte kunt verstellen. Mooi makkelijk van Pelgrim.

De Pelgrim GVW487ONY voor slechts € 154,-

De Pelgrim GVW487ONY vaatwasmachine heeft 7 efficiënte wasprogramma’s, inclusief een autoprogramma met sensor en een programma voor een halve lading. Het apparaat valt in energieklasse A++ en is met 44 dB(A) zeer stil. De machine is flexibel in te richten dankzij neerklapbare bordenrekken en een bovenkorf die u zelfs met volle belading in hoogte kunt verstellen. Door de aparte flexibele besteklade passen wel 14 couverts in deze vaatwasser. Ook zorgt de LED verlichting in de vaatwasser voor een extra goed zicht. Mooi makkelijk van Pelgrim.