AEG Actie: Google mini cadeau
Actie

Google mini cadeau…

...bij een connected AEG oven

Wow, ontvang een Google Nest Mini cadeau bij een connected AEG oven in de aankoopperiode van 1 april tot en met 31 december 2021. Zo kun je jouw nieuwe AEG oven met je stem bedienen. De adviseur vertelt je graag bij welke AEG ovens deze actie geldt.

Bedien met de app of je stem

De connected ovens van AEG zijn enorm handig voor een beetje hulp in de keuken. Samen met de ‘My AEG Kitchen’- app nemen ze bij jou het werk en zorgen uit handen. Koken was nog nooit zo makkelijk! Kies een gerecht en de app stuurt vervolgens de juiste instellingen naar de oven. Nog makkelijker is om tegen de oven te zeggen wat je bijvoorbeeld wilt, zoals het verhogen van de temperatuur.

In 3 stappen een Google Mini

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop één van de deelnemende AEG connected ovens tussen 1 april en 31 december 2021 bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.
Stap 2 – Vraag je Google Nest Mini cadeau aan
Registreer de connected AEG oven uiterlijk 15 januari 2022 via dit formulier met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.
Stap 3 – Geldigheid
Na goedkeuring wordt binnen een termijn van 6-8 weken overgegaan tot het versturen van de Google Nest Mini.

Registreer je AEG-oven
connected oven

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot deze actie? Neem dan rechtstreeks contact op met AEG, via e-mail: aeg@promocontact.eu, onderwerp: AEG Google Nest Mini-actie, of bel op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur naar 085 086 19 31.

Bekijk de deelnemende modellen
Google mini AEG cadeau