online videobellen keuken badkamer tegelvloer

Digitaal welkom

Videobellen

Een digitale afspraak biedt veel mogelijkheden. De adviseur kan met je videobellen vanaf een tablet die verbonden is met het tekenprogramma. Bekijk de video voor een impressie.

Praktisch & leuk

Kijken online mee terwijl de adviseur een ontwerp voor je maakt. Daarnaast lopen jullie samen door de showroom en kun je door de camera van de iPad de producten en materialen beleven.

Teams videobellen: via desktop en laptop

Selecteer Klik hier om deel te nemen aan de vergadering onderaan de uitnodiging in je mailbox. Zo ga je naar de pagina waar je kunt kiezen om deel te nemen via de browser of de bureaublad-app te downloaden. Als je de Teams-app al hebt, wordt deze automatisch geopend, selecteer vervolgens aanmelden om deel te nemen aan de vergadering.
Heb je geen Teams-account? Vul dan je naam in en neem deel als gast aan de vergadering (Verdergaan in deze browser: Neem deel aan een Teams-vergadering via het web).

online videobellen keuken badkamer tegelvloer
online skype afspraak warenhuys waardenburg

Teams videobellen: via mobiel, tablet of Chromebook

Download en installeer de Teams-app. Dit doe je via de App Store of Google Play store. Zo kun je straks videobellen met de adviseur in de Teams-app. Open daarna de uitnodiging in je mailbox. Klik op de link in de mail en selecteer Klik hier om deel te nemen aan de vergadering. Zo open je de app en neem je deel aan de vergadering.