Onthulling nieuw BORA product

BORA X BO

Vanavond zal BORA een nieuw apparaat onthullen. Om 20.00 uur wordt de BORA X BO onthuld. Het nieuwe product wordt ook wel ‘eenvoud in het koken’ genoemd. Dat beloofd veel goeds. Wil je live deze nieuwe mijlpaal van BORA meemaken. Bekijk de digitale lancering, klik hier.

Nieuw product

Daarnaast kun je je digitaal registreren zodat je op de hoogte blijft van alle updates. De product lancering is eenvoudig vanuit huis te volgen via YouTube. Daarnaast is het mogelijk om alle vragen te stellen via de Live Chat met de specialisten van BORA.

Blijf op de hoogte

Wil je alles weten over de nieuwe BORA X BO? Vrijdag 25 juni 2021 wordt het nieuwe apparaat gelanceerd. In 2022 is dit nieuwe product leverbaar. Neem daarna gerust vrijblijvend contact met ons en stel al je vragen aan onze adviseur. Ook kun je de andere Bora modellen beleven in onze showroom. Bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Je kunt spontaan de showroom bezoeken en een kijkje nemen in het apparatenplein.

BORA in allerlei kleuren BLAUW

Voor alle wielrenfans

Win een gesigneerde trui van de BORA wielerprofs. Registreert je voor de BORA X BO-update en maak je kans op een gesigneerd BORA-hansgrohe-shirt. Onder alle inschrijvingen worden unieke items van de wielerprofs verloot. Meer informatie en de deelnemersvoorwaarde kun je vinden op de website van BORA, klik hier.

Meer inspiratie

Bekijk ook het magazine van BORA.

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.