ATAG actieweek 1 mei online opening

ATAG actieweek 1 mei – 9 mei

Spetterende ATAG actieweek

Wow, ontdek de een ontzettend gebruiksvriendelijke ATAG-apparatuur in de actieweek in ons Warenhuys. We hebben een geweldig leuk online programma met leuke acties, ben jij erbij?

Actie | 10 jaar garantie

ATAG is uitgegroeid tot intuïtieve keukenapparatuur ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en die van elke keuken een blikvanger in huis maakt. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daar zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in en gebruiken de hoogwaardigste materialen. Uiteraard hoort hier ook een uitstekende garantie bij. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie. Tijdens de actieweek in ons Warenhuys ontvang je een exclusieve garantie van 10 jaar bij aanschaf van een ATAG-keuken met vijf apparaten.

Registreer jouw ATAG-keuken

Wow, ATAG 3 in 1 oven receptenboekje

De thuiskok haalt met de 3-in-1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die je met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, zo haal je eigenlijk een 5-in-1 oven in huis. Exclusief tijdens deze actieweek ontvang je een online receptenboekje speciaal gemaakt voor deze bijzondere oven.

Stuur mij het receptenboekje

1 mei | Opening actieweek

Zaterdag 1 mei openen we feestelijk de ATAG actieweek in ons Warenhuys. Om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen vindt het evenement online plaats. Stel al je vragen online of kook thuis mee met het menu van de kok in je eigen 3 in 1 oven. Zien we jou op zaterdag 1 mei om 11 uur? Bekijk het evenement, klik hier.
Online programma:

 • Spetterende opening van de ATAG actieweek
 • Uitleg ATAG apparatuur in de showroomkeuken
  Kookplaat met geïntegreerde afzuiging | 3 in 1 oven | combi-stoomoven | vaatwasser | koelkast
 • Uitleg actie 10 jaar garantie en kortingsactie.
 • Kook mee met de chef in je eigen 3 in 1 oven en ontvang gratis het ATAG 3 in 1 oven receptenboekje.
 • Enthousiast? Maak een afspraak tijdens de ATAG actieweek en ontvang bij aanschaf van een ATAG-keuken een Hello Fresh tegoedbon. Zo heb je alle tijd om al jouw ATAG-apparatuur uit te proberen en worden de boodschappen bij je thuis bezorgd.

7 en 8 mei | Inspiratie en kookworkshop

Oriënteer 7 en 8 mei voor je nieuwe keuken met ATAG-apparatuur. We organiseren elke dag twee online sessies. Een sessie om je advies te geven over de verschillende soorten ovens. De andere sessies kun je meekoken met het menu van de kok in jouw eigen 3 in 1 oven. Leer de handige tips en tricks. Het programma van vrijdag 7 en zaterdag 8 mei.

 • 13:30 – 14:30 | Oriënteren combi-(stoom)oven en online demonstratie van de kok. Stel al je vragen online en krijg direct antwoord. Meld je aan
  Vrijdag 7 mei, klik hier. Zaterdag 8 mei, klik hier.
 • 15:00 – 16:00 | ATAG Kookworkshop. Kook mee met het menu van de chef in jouw 3 in 1 oven. Bekijk het menu van de kok en meld je aan en ontvang gratis het ATAG 3 in 1 oven receptenboekje aan het einde van deze workshop.
  Vrijdag 7 mei, klik hier. Zaterdag 8 mei, klik hier.
ATAG actieweek 1 mei online opening

Ontdek zorgeloos je ATAG-keuken

Ontvang bij aankoop van een ATAG 3 in 1 oven ontvang je 85 euro cadeau om bij Hello Fresh je boodschappen te bestellen. Zo heb jij alle tijd om de keuken te ontdekken en doet Hello Fresh de boodschappen. Niet meer haasten naar de supermarkt, maar je boodschappen voor het avondeten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Welke box past bij jou? Familiebox, Veggiebox, Vlees, vis en veggi box en de snelbox met makkelijke gerechten. Kook lekker, vers én gevarieerd met jouw ATAG-apparatuur.

Hello Fresh cadeaubon

Nog meer inspiratie!

Ben je op zoek naar een moderne stijl voor je nieuwe keuken? Bekijk dan ook het online evenement van de opening van ons nieuwe moderne stijlhuis. Bekijk het ontzettend leuke online programma van 22 mei.

Moderne stijlhuis Dedato, SieMatic en Miele bij Van Wanrooij Warenhuys

Opening modern stijlhuis 22 mei 2021