ATAG actieweek 1 mei online opening

ATAG 3 in 1 oven

Spetterende ATAG actie

Wow, ontdek de een ontzettend gebruiksvriendelijke ATAG-apparatuur in ons Warenhuys. Ken je bijvoorbeeld de 3-in-1 oven al? Blacksteel, 50 liter inhoud en je hebt maar één apparaat nodig in plaats van een oven, magnetron en stoomoven.

Ontdek zorgeloos je ATAG-keuken

Ontvang bij aankoop van een ATAG 3 in 1 oven ontvang je 85 euro cadeau om je boodschappen te bestellen. Zo heb jij alle tijd om de keuken te ontdekken en doen wij de boodschappen voor je. Niet meer haasten naar de supermarkt, maar je boodschappen voor het avondeten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Welke box past bij jou? Familiebox, Veggiebox, Vlees, vis en veggi box en de snelbox met makkelijke gerechten. Kook lekker, vers én gevarieerd met jouw ATAG-apparatuur.

Food cadeaubon

Actie | 10 jaar garantie

ATAG is uitgegroeid tot intuïtieve keukenapparatuur ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en die van elke keuken een blikvanger in huis maakt. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daar zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in en gebruiken de hoogwaardigste materialen. Uiteraard hoort hier ook een uitstekende garantie bij. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie. Tijdens de actieweek in ons Warenhuys ontvang je een exclusieve garantie van 10 jaar bij aanschaf van een ATAG-keuken met vijf apparaten.

Registreer jouw ATAG-keuken

Wow, ATAG 3 in 1 oven receptenboekje

De thuiskok haalt met de 3-in-1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die je met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, zo haal je eigenlijk een 5-in-1 oven in huis. Exclusief tijdens deze actieweek ontvang je een online receptenboekje speciaal gemaakt voor deze bijzondere oven.

Stuur mij het receptenboekje

Nog meer inspiratie!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je toekomstige keukenopstelling? Lees dit artikel en doe verschillende ideeën op.

15 Ideeën voor een keukenopstelling