oven op hoogte van Wanrooij keuken warenhuys
Actie

Korting op vaatwassers!

Korting op ATAG-vaatwassers

Koop je 5 ATAG apparaten*? Dan krijg je 50% korting op een ATAG-vaatwasser t.w.v. € 1199,- (korting =€ 599,50). Wil je een luxere ATAG-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van €599,50. De actie is geldig tot 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties.

Garantie | 10 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 6 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Bij ons warenhuys ontvang je nog eens extra 2 jaar garantie! Dat betekent 10 jaar garantie op je ATAG-apparatuur! Registreer dit via de ATAG-website.

*Actie is geldig bij aankoop van 5 ATAG apparaten in de order inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

ATAG aanbieding keukenapparatuur

Gratis Pelgrim-vaatwasser!

Bij aanschaf van minimaal 5 apparaten* ontvang je een gratis Pelgrim vaatwasser t.w.v. € 749,-. Wil je een luxere Pelgrim-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van € 749,-. Deze actie loopt tot 2022 en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Garantie | 8 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 6 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Registreer je apparaten binnen 30 dagen na levering/montage via de Pelgrim-website.

*De korting is van toepassing bij aankoop van 5 Pelgrim apparaten inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

Pelgrim keukenapparatuur aanbieding

Gratis ETNA vaatwasser!

Je krijgt bij aankoop van 5 ETNA apparaten* een gratis ETNA-vaatwasser t.w.v. € 599,-. Wil je een luxere ETNA-vaatwasser? Je ontvangt dan ook een korting van € 599,-. Deze actie is geldig tot 2022 en kun je niet combineren met andere acties.

Garantie| 5 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 3 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.
Registreer jouw keukenapparatuur via de ETNA-website.

*Actie is geldig bij aankoop van 5 Etna apparaten inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

etna keukenapparatuur voordeel aanbieding