oven op hoogte van Wanrooij keuken warenhuys
Actie

Korting op vaatwassers!

Korting op ATAG-vaatwassers

Koop je 5 ATAG apparaten*? Dan krijg je 50% korting op een ATAG-vaatwasser t.w.v. € 1109,- (korting =€ 554,50). Wil je een luxere ATAG-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van €554,50. De actie is geldig tot 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties.

Garantie | 10 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 6 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Bij ons warenhuys ontvang je nog eens extra 2 jaar garantie! Dat betekent 10 jaar garantie op je ATAG-apparatuur! Registreer dit via de ATAG-website.

*Actie is geldig bij aankoop van 5 ATAG apparaten in de order inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

ATAG aanbieding keukenapparatuur

Korting op Pelgrim-vaatwasser!

Koop je 5 Pelgrim apparaten*? Dan krijg je 50% korting op een Pelgrim-vaatwasser t.w.v. € 799,- (korting =€ 399.50). Wil je een luxere Pelgrim-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van €399,50. De actie is geldig tot 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties.

Garantie | 8 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 6 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Registreer je apparaten binnen 30 dagen na levering/montage via de Pelgrim-website.

*De korting is van toepassing bij aankoop van 5 Pelgrim apparaten inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

Pelgrim keukenapparatuur aanbieding

Korting op ETNA vaatwasser!

Koop je 5 ETNA apparaten*? Dan krijg je 50% korting op een ETNA-vaatwasser t.w.v. € 699,- (korting =€ 349.50). Wil je een luxere ETNA-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van €349,50. De actie is geldig tot 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties.

Garantie| 5 jaar
Bij aankoop van 4 apparaten of meer kun je de garantie 3 jaar verlengen boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.
Registreer jouw keukenapparatuur via de ETNA-website.

*Actie is geldig bij aankoop van 5 Etna apparaten inclusief een vaatwasser. Accessoires, warmhoudlades en vrijstaand gelden niet als apparaat. Hood in hob en fornuis tellen als 2 apparaten.

etna keukenapparatuur voordeel aanbieding