vaatwasser actie
Actie

50% korting op de Siemens vaatwasser

Siemens vaatwasser met 50% korting

Bij aankoop van 5 Siemens apparaten, waarvan minimaal 3 van de studioLine serie, ontvang je 50% korting op de Siemens studioLine vaatwasser! Actie is geldig tot 31-12-2022.

Vaatwassers in de actie.

Vier stille volledig integreerbare vaatwasmachine met doseerAssistent, infoLight en elektronische voorprogrammering en Home Connect zijn in de actie bij ons! Deze vaatwassers zijn klaar voor al jouw vaat: de nieuwe flexibele manden en lades zorgen voor extra gemak tijdens het in- en uitruimen van de vaatwasser. Of het nou borden, pannen, kopjes of wijnglazen zijn, de Siemens vaatwassers met flexibele manden en lades krijgt alles plek. Met interiorLight zie je  precies wat er in de vaatwasser staat. Open de deur van de vaatwasser en het licht gaat automatisch aan als het apparaat aanstaat. Twee ledlampen boven de deuropening verlichten de hele binnenruimte: dankzij het koele blauwe licht heb je perfect zicht op de vaat. Sluit je de deur weer? Dan gaat het licht ook automatisch uit.

Siemens keuken met 50% korting

Van alle gemakken voorzien

  • varioSpeed: De varioSpeed functie zorgt ervoor dat de wastijd van het spoelprogramma 2 keer zo snel gaat.
  • infoLight: Op de vloer voor de machine geeft een ledlicht aan of de vaatwasser nog loopt.
  • rackMatic: Met rackMatic is de bovenste korf in 3 verschillende hoogtes te verstellen.
  • emotionLight: Het EmotionLight systeem zorgt ervoor dat de vaat blauw wordt verlicht via led lampen die bovenin de machine zitten gemonteerd.
  • aquaStop: De vaatwasser is voorzien van een aquaStop als beveiliging tegen waterschade.
  • Home Connect: De vaatwasser kan worden benaderd via de Home Connect app op een smartphone of tablet.
vaatwasser actie van Wanrooij Warenhuys