Schuif ook aan bij onze

kookdemonstraties

Ontdek...

de functionaliteiten van je oven of kookplaat

Net een nieuwe keuken gekocht? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast benieuwd naar hoe je al die innovatieve apparatuur kunt gebruiken. Neem nou die splinternieuwe BORA kookplaat, stoom- of combi-oven; wat kun je daar allemaal mee? Tijdens onze kookdemonstratie vertelt een kok je alle ins en outs over bakken, braden en stomen met de oven. Zodat jij daarna precies weet welke heerlijke gerechten je ermee op tafel kunt zetten. Of welke oven of kookplaat het beste past bij jouw kookstijl. Natuurlijk staan onze adviseurs op deze dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met ons aanbod aan keukens, badkamers en tegels.

Aanschuiven?

Plan een afspraak van 30 minuten in via deze link. Na 1 september is inschrijven niet nodig: je kunt op ieder moment aanschuiven bij een kookdemonstratie. Per merk hebben we een aantal inspiratiedagen gepland in onze showroom. De kok is er tussen 11:00 – 16:00 uur. De data vind je hieronder. Voel je welkom!

Online inspiratie

Blijf je liever thuis? Dan bieden we je online inspiratie via een live Q&A op onze Facebookpagina of laat je inspireren door de Van Wanrooij Kookclub. Bekijk de vlogs van onze koks!

kookdemonstratie functies oven

Kwaliteit: Miele

Miele staat voor kwaliteit, innovativiteit, comfort en een prachtig design! Tijdens de Miele-kookdemonstratie zoomt de kok in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de combi-oven met stoomfunctie. Leer hoe je de stoomoven optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan beleeft.

  • 26 september 2020 | vrije toegang
Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys

NEFF inspireert creativiteit

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. NEFF heeft innovatieve producten die jou helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, alles is mogelijk met NEFF-apparatuur in jouw keuken. Ontdek of leer het tijdens de kookdemonstraties in ons Warenhuys.

Wanrooij Warenhuys Waardenburg Neff hide and slide oven

AEG: design

Ken jij de voordelen van stomen al? Zo blijven bijvoorbeeld de smaak, vitamines en mineralen van groenten beter behouden dan wanneer je ze kookt. Onze kok laat je graag zien welke functionaliteiten de stoomoven van AEG heeft, en hoe je binnen een handomdraai een gezond gerecht maakt. Ontdek, proef en leer!

* speciaal actieweekend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

AEG nieuwe lijn keuken apparatuur bij van Wanrooij

Slimme techniek: Siemens

Proef het verschil van een bereiding met stoom in de oven. Krijg handige tips van de kok over het gebruik van de oven, en ontdek bijvoorbeeld de innovatieve activeClean® functie, waarmee de oven zichzelf reinigt. Welke oven past bij jouw keukengewoontes en kookstijl?

  • 9 & 10 oktober 2020* | vrije toegang

* speciaal actieweekend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

siemens-oven bij van wanrooij warenhuys met de kerst inspiratiedag

Efficiënt, innovatief & stijlvol: BORA

Sinds de oprichting in 2006 is BORA trendsetter geweest op het gebied van geïntegreerde afzuiging in kookplaten. De kok kan je tijdens de kookdemo’s dus als geen ander vertellen wat hoe je optimaal en functioneel de lekkerste maaltijden bereidt op deze innovatieve kookplaten.

  • 17 oktober 2020 | vrije toegang
  • 14 november 2020 | vrije toegang
  • 11 december 2020 | vrije toegang
aansluiting kookplaat

Praktisch: ATAG

Tijdens de ATAG-kookdemonstratie kun je de eerste 3 in 1 oven met eigen ogen bewonderen en gerechten uit deze oven proeven. Ontdek welke ATAG-oven of ATAG-kookplaat bij je past of leer de fijne kneepjes. Welke ATAG-keukenapparaat je ook hebt of kiest voor in jouw keuken; hij is zowel slim en elegant als praktisch en krachtig.

  • Elke woensdag om 16:30 via de ATAG-website
  • 9 september 2020 | vrije toegang in onze showroom
Bekijk ATAG in de vtwonen keuken
Atag 3 in 1 oven magnatron en stoom bij Van Wanrooij