Schuif ook aan bij onze

kookdemonstraties

Ontdek...

de functionaliteiten van je oven.

Net een nieuwe keuken gekocht? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast benieuwd naar hoe je al die innovatieve apparatuur kunt gebruiken. Neem nou die splinternieuwe stoom- of combi-oven; wat kun je daar allemaal mee?
Tijdens onze kookdemonstratie vertelt een kok je alle ins en outs over bakken, braden en stomen met de oven. Zodat jij daarna precies weet welke heerlijke gerechten je ermee op tafel kunt zetten. Of welke oven het beste past bij jouw kookstijl. Natuurlijk staan onze adviseurs op deze dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met ons aanbod aan keukens, badkamers en tegels.

Aanschuiven?

Inschrijven is niet nodig: je kunt op ieder moment aanschuiven bij een kookdemonstratie. Per merk hebben we een aantal inspiratiedagen gepland in onze showroom. De data vind je hieronder. Voel je welkom!

kookdemonstratie functies oven
AEG nieuwe lijn keuken apparatuur bij van Wanrooij

AEG: design

Ken jij de voordelen van stomen al? Zo blijven bijvoorbeeld de smaak, vitamines en mineralen van groenten beter behouden dan wanneer je ze kookt. Onze kok laat je graag zien welke functionaliteiten de stoomoven van AEG heeft, en hoe je binnen een handomdraai een gezond gerecht maakt. Ontdek, proef en leer!

  • 10 & 11 april 2020 *
  •  11 juli 2020!

* speciaal actieweekend, houd onze website of social media in de gaten

Kwaliteit: Miele

Miele staat voor kwaliteit, innovativiteit, comfort en een prachtig design! Tijdens de Miele-kookdemonstratie zoomt de kok in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de combi-oven met stoomfunctie. Leer hoe je de stoomoven optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan beleeft.

* exclusief actieweekend

Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys
vtwonen weer verliefd op je huis ATAG van Wanrooij warenhuys keuken black steel

Praktisch: ATAG

Tijdens de ATAG-kookdemonstratie ervaar je de combinatie van bereiden, proeven en beleven. Ontdek welke ATAG-oven bij je past of leer de fijne kneepjes van jouw oven thuis. Welke ATAG-oven je ook hebt of kiest voor in jouw keuken; hij is zowel slim en elegant als praktisch en krachtig.

  • 21 maart 2020 *
  • 22 & 23 mei 2020

* bijzonder actieweekend, houd social media of de website in de gaten!

Slimme techniek: Siemens

Proef het verschil van een bereiding met stoom in de oven. Krijg handige tips van de kok over het gebruik van de oven, en ontdek bijvoorbeeld de innovatieve activeClean® functie, waarmee de oven zichzelf reinigt. Welke oven past bij jouw keukengewoontes en kookstijl?

  • 27 juni 2020
  • 9 & 10 oktober 2020*

* Exclusief actieweekend, houd social media of de website in de gaten!

siemens-oven bij van wanrooij warenhuys met de kerst inspiratiedag
Wanrooij Warenhuys Waardenburg Neff hide and slide oven

NEFF inspireert creativiteit

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. NEFF heeft innovatieve producten die jou helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, alles is mogelijk met NEFF-apparatuur in jouw keuken. Ontdek of leer het tijdens de kookdemonstraties in ons Warenhuys.

  • 25 april 2020