Schuif ook aan bij onze

kookdemonstraties

Ontdek...

de functionaliteiten van je oven of kookplaat

Net een nieuwe keuken gekocht? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast benieuwd naar hoe je al die innovatieve apparatuur kunt gebruiken. Neem nou die splinternieuwe BORA kookplaat, stoom- of combi-oven; wat kun je daar allemaal mee? Tijdens onze kookdemonstratie vertelt een kok je alle ins en outs over bakken, braden en stomen met de oven. Zodat jij daarna precies weet welke heerlijke gerechten je ermee op tafel kunt zetten. Of welke oven of kookplaat het beste past bij jouw kookstijl. Natuurlijk staan onze adviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden in een afspraak en je te inspireren met ons aanbod aan keukens, badkamers en tegels.

Hoe zien inspiratiedagen er tegenwoordig uit?

We startten de dag met een online oriëntatiesessie om 10:30 die de kok live vanuit onze showroom geeft. Via Facebook gaan we live in een online evenement. De kok vertelt je alles over de keukenapparaten, via de chat kun je al je vragen stellen die de kok live beantwoordt. Om 12 uur is er ruimte om spontaan vragen te stellen aan de kok via de chat. Om twee uur kun je meekoken met de online kookworkshop in jou eigen keuken, hoe leuk is dat?

kookdemonstratie functies oven

Kwaliteit: Miele

Miele staat voor kwaliteit, innovativiteit, comfort en een prachtig design! Tijdens het Miele-Q&A uurtje vertelt de kok je alles over de stoomoven en de functies die erop zitten. Leer hoe je de stoomoven optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan beleeft.

Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys

AEG: design

Ken jij de voordelen van stomen al? Zo blijven bijvoorbeeld de smaak, vitamines en mineralen van groenten beter behouden dan wanneer je ze kookt. Onze kok laat je graag zien welke functionaliteiten de stoomoven van AEG heeft, en hoe je binnen een handomdraai een gezond gerecht maakt.

AEG nieuwe mat zwarte keukenapparatuur

NEFF inspireert creativiteit

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. NEFF heeft innovatieve producten die jou helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, alles is mogelijk met NEFF-apparatuur in jouw keuken. Ontdek of leer het tijdens de kookdemonstraties in ons Warenhuys.

Wanrooij Warenhuys Waardenburg Neff hide and slide oven

Slimme techniek: Siemens

Krijg tijdens de online Q&A handige tips van de kok over het gebruik van de oven, en ontdek bijvoorbeeld de innovatieve activeClean® functie, waarmee de oven zichzelf reinigt. Welke oven past bij jouw keukengewoontes en kookstijl? Ontdek het zelf!

warmhoudlade Siemens SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys

Efficiënt, innovatief & stijlvol: BORA

Sinds de oprichting in 2006 is BORA trendsetter geweest op het gebied van geïntegreerde afzuiging in kookplaten. De kok vertelt je tijdens de kookdemo hoe je optimaal en functioneel de lekkerste maaltijden bereidt op deze innovatieve kookplaat.

  • 2022
aansluiting kookplaat

Praktisch: ATAG

Tijdens de ATAG-kookdemonstratie kun je de eerste 3 in 1 oven met eigen ogen bewonderen en gerechten uit deze oven proeven. Ontdek welke ATAG-oven of ATAG-kookplaat bij je past of leer de fijne kneepjes. Welke ATAG-keukenapparaat je ook hebt of kiest voor in jouw keuken; hij is zowel slim en elegant als praktisch en krachtig.

  • Elke woensdag om 16:30 via de ATAG-website
Bekijk ATAG in de vtwonen keuken
Atag 3 in 1 oven magnatron en stoom bij Van Wanrooij

Kookclub stoomoven

We bieden je ook online inspiratie via de Van Wanrooij Kookclub. Bekijk de vlogs van onze koks!

Recepten tegen verveling

Van Wanrooij Kookclub