Schuif ook aan bij onze

kookdemonstraties

Ontdek...

de functionaliteiten van je oven of kookplaat

Net een nieuwe keuken gekocht? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast benieuwd naar hoe je al die innovatieve apparatuur kunt gebruiken. Neem nou die splinternieuwe BORA kookplaat, stoom- of combi-oven; wat kun je daar allemaal mee? Tijdens onze kookdemonstratie vertelt een kok je alle ins en outs over bakken, braden en stomen met de oven. Zodat jij daarna precies weet welke heerlijke gerechten je ermee op tafel kunt zetten. Of welke oven of kookplaat het beste past bij jouw kookstijl. Natuurlijk staan onze adviseurs op deze dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met ons aanbod aan keukens, badkamers en tegels.

Om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen zijn grote evenementen geannuleerd.

We bieden je wel online inspiratie via de Van Wanrooij Kookclub. Bekijk de vlogs van onze koks! Ook kun hieronder de online Q&A van verschillende merken terugkijken.

kookdemonstratie functies oven

Efficiënt, innovatief & stijlvol: BORA

Sinds de oprichting in 2006 is BORA trendsetter geweest op het gebied van geïntegreerde afzuiging in kookplaten. De kok vertelt je tijdens de kookdemo hoe je optimaal en functioneel de lekkerste maaltijden bereidt op deze innovatieve kookplaten.

aansluiting kookplaat

AEG: design

Ken jij de voordelen van stomen al? Zo blijven bijvoorbeeld de smaak, vitamines en mineralen van groenten beter behouden dan wanneer je ze kookt. Onze kok laat je graag zien welke functionaliteiten de stoomoven van AEG heeft, en hoe je binnen een handomdraai een gezond gerecht maakt.

 

AEG nieuwe lijn keuken apparatuur bij van Wanrooij
warmhoudlade Siemens SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys
Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys

NEFF inspireert creativiteit

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. NEFF heeft innovatieve producten die jou helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, alles is mogelijk met NEFF-apparatuur in jouw keuken. Ontdek of leer het tijdens de kookdemonstraties in ons Warenhuys.

Wanrooij Warenhuys Waardenburg Neff hide and slide oven

Praktisch: ATAG

Tijdens de ATAG-kookdemonstratie kun je de eerste 3 in 1 oven met eigen ogen bewonderen en gerechten uit deze oven proeven. Ontdek welke ATAG-oven of ATAG-kookplaat bij je past of leer de fijne kneepjes. Welke ATAG-keukenapparaat je ook hebt of kiest voor in jouw keuken; hij is zowel slim en elegant als praktisch en krachtig.

Bekijk ATAG in de vtwonen keuken
Atag 3 in 1 oven magnatron en stoom bij Van Wanrooij